18 Aralık 2009 Cuma

bir h.sonumuz:))

Geçen hafta sonu baktım sürekli şarjını kaybettiğim fotoğraf makinasının şarjı yerinde aldım elime makinayı benimkileri fotoğrafladım. Bakalım n'ler yapmışlar?


Güne (bir önceki gece bundan önceki geceler gibi işi abartarak geç vakitlerde uyudukları için) geç kalkarak başladılar.


Kahvaltı faslımıza sıra gelince aşkım miniğim o minicik elleriyle annesine yardıma koyuldu.


Sonrasında her c'tesi yaptığımız banyoya sıra geldi ama bu h.sonu onlara bir süprizim vardı. Ben n'olur n'olmaz mantığıyla küveti güzelce temizlerken Ethem de gördüğünüz üzere banyo peteğine tırmanmakla meşguldü. Bu duruma Efdal'in tepkisi ise "Athemmm sen onu yası başaydın ben de geliycem" şeklindeydi. Sonuç olarak da Efdal de bu hafta peteğe tırmanmayı başarır duruma geldi. Banyo süprizimde yıkanma işimiz bittikten sonraki küveti doldurup içine köpük şampuanı atmaktı. Küvetteki su köpürdükçe bayıldılar n'rdeyse 1 saat banyoda oynadık.

Sonrasında aman çocuklar o kadar yüzdüler yorulmuşlardır diye uyutma çabalarımla geçti. Ama çok geç kalkan yaramazlar annelerini çıldırtarak hiç uyumadılar pardon Ethem 20-25 dk uyudu. Akşam da misafirlerimiz geleceği için verdim ellerine bu dergiyi biraz oyalandılar. Bu dergiyi diye es geçmiş gibi oldum ama dergimiz süper tüm annelere tavsiye ederim. Sonrası benim misafir hazırlıklarımla geçti.


Bu minik adamda işte gelen misafirimizdi Bu minik adam kim derseniz bir tık lütfen :))http://ganfetbidik.blogspot.com/



Minik Burak bey arabayı yemeye dursun bizimkiler de Betül teyzelerinin getirdiği pastayı midelerine indirmekle meşguldüler.

Beni üzecek yaramazlıklar yapmış da olsalar genel olarak huzurlu bir hafta sonu olmuştu bizim için. Oğlum son noktayı içtiği kendi çaylarıyla koydu.

2 yorum:

Mehmet Burak ÖNCÜL dedi ki...

bizim içinde harika bir hafta sonuydu mükemmel ev sahibiydiniz cnm ,oğlumuz arabalarınızı yedi gıkınız çıkmadı :))) hele lazanya mükemmeldi,ama seninle oturup karşılıklı bi dedikodu yapmaya fırsat bulamadık ya ,o çok fenaydı işte şekerim ama dünya tatlısı ikizler herşeye değerdi çok güzeller ya allah korusun hep onları ve tüm çocukları

babycakes dedi ki...

canım benim neka neka (bizimkilerin yinesi:))gelin hep gelin... o dedikodu işi hakikatten olmadı yaaa çocukların peşine koştumaktan:) bu arada Burak'a bayıldım resmen dünya tatlısı minik şeker aklımdan çıkmıyor:))