26 Mayıs 2009 Salı

Bursa'yı geziyoruz:)) GÖLYAZI

Geçenlerde durduk düşündük yaşadığımız şehri acaba n'kadar tanıyoruz diye??? Ben İzmitliyim eşim Kütahyalı... Bursa'da üniversite vasıtasıyla tanıştık,iş kurduk,evlendik,ailelerimizin bir şekilde buraya taşınmasına vesile olduk vs derken en az 10 yıldır Bursadayız. Öğrencilik hayatımızla, evlilik hayatımız ve sonrasında çocuklu evlilik hayatımız; gezdiğimiz , zaman geçirdiğimiz mekanlar açısından tabii ki birbirinden çoook farklı... Artık her boş zamanımızı çocuklarımızla ve ailemizle geçirmek istediğimiz için (aradaki romantik kaçamakları saymazsak:)) bizim bildiğimiz Bursanın haricindeki Bursayı tanımaya her hafta sonu Bursanın değişik bir yerine gitmeye karar verdik.
Bu düşüncelerle çıktık yollara İlk planlı hafta sonumuz anneler gününe denk geldi ve annelerimizin de isteği ile Gölyazı'ya gittik.

Deniz olmadan deniz havası aldık sanki:)) Çaybahçesinde çayımızı içtik. Gölyazı'lı bayanlar yol boyu dizilmişler pasta , börek satıyorlar. Evden birşey götürmeye bile gerek olmadığını gördük. Dedesi Efdal ile Ethem'e küçük bir uçurtma yaptı. Efdal çok sevdi ama Ethem pek beceremedi doğrusu:))
Oğlumda Gölyazı itfaiye arabasına bayıldı. (bu ara noni olan her arabaya hasta:)))

Böylece ilk Bursa gezintimiz çok memnun kalarak son buldu.
küçük bir not Gölyazı'ya gidince Helva yemeden geçmeyin çok güzeldi doğrusu:)))

1 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Canım doğum gününüz kutlu olsun.Nice uzun sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum miniklere.İyi ki doğmuşlar, iyi ki senin olmuşlar.Allah hepinize uzun ömürler versin.Doğum günü ve gezi fotolarınız süper.Öpüyorum seni ve bızdıkları.