10 Nisan 2009 Cuma

İKİZ AİLELERİ BULUŞTUK


Geçtiğimiz pazar günü Bursa'lı ikiz aileleri olarak buluştuk. Bundan 4-5 ay önce sadece ikiz anneleri olarak buluşmuştuk.Bu sefer pazar gününe getirip Brunch keyfi yaptık. Ortalama herkese en az 1 çocuk düştüğü için hepberaber oturupta iki çift laf etmemiz söz konusu olmadı ama zaten ikizleri olan her aile gibi zaten bu şekilde olacağını bildiğimiz için kimse durumu yadırgamadı. Kokteyl havasında herkes ayakta kahvaltı yaptık.

İkiz aileleri ile buluşmak beni inanılmaz rahatlatıyor hem yalnız olmadığımızı anlıyorum, hem bu kadar zorluğun sadece biz de olmadığını anlıyorum hem de zaten karşımdaki insanlarda da en az benimkiler kadar hareketli 2 tane çocukları olduğu için benim durumuma şaşırmamalarına veya acıyan gözlerle:))) bakmamalarına seviniyorum.

Bu ikiz buluşmamızdan anladığım bir diğer hususta ikizlerimiz kaç yaşına gelirlerse gelsinler anne&babaya rahatın olmadığı. Ben ve Mert 'te sürekli ayaktaydık, 14 aylık bebekleri olan arkadaşlar da veya 4,5-5 yaşında çocukları olan arkadaşlar da:)) Yani aman benimkiler 2-3 yaşına geldiler ben oturupta şurda rahatça yemeğimi yiyeyim yok. Çocukların istekleri değişiyor ama istedikleri kişiler değişmiyor:)
Bir de gittiğimiz mekandaki insanlar çok hoştu. Hepsi şaşkın şaşkın bunca insan toplanmış böyle ayakta bir o yana bir bu yana n'yapıyorlar acaba tarzıydı?? gerçi benim ve diğer arkadaşlarım için hiç sorun yoktu çünkü biz zaten alışmış vaziyetteydik bu bakışlara :))

Uzun lafın kısası hem benim hem çocukların ( Allah'ım artk bebeklerimin demiyorum kocaman oldular.. ya n'zaman kocaman oldu bunlar:(( ) hem de Mert'in mutlu olduğu güzel bir gün geçirdik...

4 yorum:

İkiz Dünyası dedi ki...

Harika görünüyorsunuz. İstanbula yolunuz düşerse biz de bekleriz.

babycakes dedi ki...

özlemcim n'den olmasın seve seve geliriz:)) biz de sizi bursa'mıza bekliyoruz çok mutlu oluruz:)))

zuzuların annesi dedi ki...

Ha ha ha :))Aynen öyle oldu vallahi:))Ne güzel yazmışsın...
Bir dahakine çocuksuz inşallah:))Sevgiler canım...

babycakes dedi ki...

azı var fazlası yok yazdıklarımın::)) sen olmasan buluşacağımız yok canım, sen ayarla biz hazırız:)) hatta şöyle eşlerimizle birlikte eller havaya mı yapsak ??:))