1 Nisan 2008 Salı

YENİ BİR HAYATA BAŞLIYORUZ

İşte beklenen gün gelmişti; acaba gerçekten hamile miydim? Telefonun diğer ucunda Arslan doktorumuz Murat bey.
"Belgin hanım evet hamilesiniz ve değerleriniz çok yüksek, büyük ihtimalle çoğul."
" ÇOĞUL derken???"
"En az iki."
"EN AZ İKİ!!!!"
İşte minik meleklerim benimleler. Her zaman ikizlerimin olacağını düşünürdüm. Acaba onları bu düşüncelerimle ben mi çağırdım yoksa onlar geleceği için bana hep malum mu oluyordu onu bilemiyorum.
İçinde bulunduğum dönem bana çok uzun gelen sonra dönüp baktığım da ise ne kadar da çabuk geçti böyle dediğim bir hamilelik dönemi geçirdim. Hamileliğimde günlük tutmuştum. İyi ki de tutmuşum şimdi aradan geçen bir seneden sonra okudukça çok mutlu oluyorum. Aslında bebeklerimin bu ilk senesinde de günlük tutmayı çok istedim ama bir türlü başaramadım. O yüzden bu blog'u kurmak bana iyi gelecek.

3 yorum:

Mert dedi ki...

Canlarım benim yani şimdi siz benim minik böceklerimmisiniz? Yani ben sizin babanızmıyım? Aman Allahım, sanırım butarafatan bakınca biraz daha farklı anladım durumu. Ne kadar da güzel ne kadar da muhteşemsiniz? Ama ne kadar uğraşırsanız uğraşın ne kadar büyüseniz büyüyün benim il aşkım Anneniz kadar güzel ve biricik olamayacaksınız!:) Hepinize aşığım canlarım. İlk yaşınız kutlu hayat yolunuz nurlu olsun, gülen yüzünüz hiç solmasın inşaah...

Adsız dedi ki...

harika bir site olmuş çokta güzel resimleriniz var b
ende minikleri yalnız bırakmayıp ece ablalarının fotoğraflarından göndericem devamında güzel şeyler çıkıcak diye düşünüyorum seni tebrik ederim elticim

teyzeniz:) dedi ki...

Önce Yaradan’a,sonra annenize sizin kadar güzel iki meleği hediye ettiği için teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Siz meleklerin geleceğini öğrendiğim ilk günden itibaren, kimi zaman rüyalarımda gördüğüm kimi zaman hayalinizi kurduğum, özlemin ve heyecanın her gün arttığı 8 ayın sonunda bugün sizlere, sizinle beraber yeni bir hayata merhaba demenin üzerinden tam 1 sene geçti.
Bugün sizin doğum gününüz ve ben sizi ilk gördüğüm anı hatırlayınca sizinle beraber zamanın nasıl rüya gibi hızla akıp geçtiğini görüyorum. Nefes alışınız,uyumanız,mama yemeniz,emeklemeniz, yürümeniz, odamı karıştırmaya çalışmanız kısacası her hareketiniz benim için dünyalara bedel oluyor.
Minik meleklerim; Efocuğum ve Etocuğum sizin için hissettiklerimi tarif edebilecek kelimeler ne yazık ki sözlüklerde bile yok.
Her ikinizi de çok seviyorum.
Sizinle birlikte nice baharları birlikte kucaklamaya…
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNN.